Vistas de página en total

lunes, 28 de septiembre de 2015

Francesc Serra. L'artista al seu taller



La setmana passada vam anar a visitar l’exposició “Francesc Serra. L’artista al seu taller” amb el Dani, l’Aida i el Dani al centre cívic de Sant Andreu.

L’exposició presentava una col·lecció de fotografies realitzades per Francesc Serra, nascut a Barcelona l’any 1877 i mort a la mateixa ciutat l’any 1967, fou un litògraf, pintor i fotògraf vinculat a les generacions modernistes. L’exposició comptava amb 33 fotografies amb una temàtica idèntica, totes mostraven un artista treballant al seu taller o lloc de treball, entre aquests artistes es poden destacar: Santiago Rusiñol, Ramon Casas, Isidre Nonell o Joaquim Mir.

Totes les fotografies mostraven una composició molt similar, la persona retratada, sola o acompanyada en alguns casos, posava davant de la càmera en el seu lloc de treball mentre realitzava la feina que l’identificava.
L’exposició estava situada a la sala principal del centre cívic, d’una manera senzilla les fotografies s’exposaven a les parets en uns marcs de fusta on la fotografia estava enquadrada per un fons blanc.

Personalment crec que l’exposició estava organitzada d’una manera força monòtona i sense moltes complicacions, encara pel que vaig poder observar Francesc Serra també feia les fotografies sempre amb un estil similar i sense cap frivolitat i per això crec que tot i no ser una exposició molt dinàmica encaixa amb l’estil de l’artista.



No hay comentarios:

Publicar un comentario